<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Політика
Україна
21.03.2024 417

У легіоні "Свобода Росії" повідомили, чи намагалась ФСБ заслати до них своїх агентів

Щоб потрапити до лав легіону, треба пройти ретельний відбір. Для цього в підрозділі працює служба безпеки.

accd3aadd1fd440f14551500c6dac85a_21.03.24

Щоб приєднатися до лав легіону "Свобода Росії", треба робити це лише через офіційний чатбот. ФСБ РФ створює десятки підставних каналів, однак їй ще не вдалося заслати до лав легіону шпигунів. Пише ТСН. 

Про це заступник командира легіону "Свобода Росії" з позивним "Цезар" розповів "24 каналу".

Російські добровольці, які борються проти кремлівського режиму, продовжують свою операцію одразу у двох областях РФ, і до їхніх лав вступають нові бійці. Це і російські регулярні військові, і цивільні, зокрема прихильники загиблого опозиціонера Олексія Навального. Останні зрозуміли, що мирний протест не працює, тому дуже розчаровані і приєднуються до легіону.

"Цезар" розповів, що аби потрапити до лав легіону "Свобода Росії", треба пройти ретельний відбір. У разі бажання приєднатися до добровольців важливо робити це тільки через офіційний чатбот.

"ФСБ створює десятки підставних каналів. Люди передають туди свої дані, їх арештовують, а потім показують це на російському телебаченні та кажуть, нібито вони є українськими шпигунами", – розповів заступник командира легіону.

Він додав, що саме тому треба користуватися лише офіційним сайтом. У такому разі інформація про людину зберігатиметься на окремих захищених серверах і не потрапить до когось стороннього.

"Противникові ще не вдалося заслати до наших лав шпигунів. Наша служба безпеки працює", – наголосив "Цезар".

До слова, в ГУР Міноборони України повідомили, що надають допомогу бійцям Російського добровольчого корпусу (РДК), легіону "Свобода Росії" і Сибірського батальйону, які діють на території РФ.

Оценка материала:

5.00 / 4
У легіоні "Свобода Росії" повідомили, чи намагалась ФСБ заслати до них своїх агентів 5.00 5 4
Політика / Україна
21.03.2024 417
Еще материалы раздела «Україна»