<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Політика
Росія
21.03.2024 889

Путін створює в Росії "третю армію": для чого вона та хто буде в складі

Перша армія – це безпосередньо Збройні сили РФ, а друга – Росгвардія.

b72f65e5d4ebfeea2211f6d13e9593a9_21.03.24

Російський диктатор Володимир Путін після так званих "виборів" та переобрання провів першу зустріч з представниками ФСБ. Ця структура може перетворитися на третю армію всередині РФ. Пише ТСН. 

Про це в межах єдиного телемарафону повідомив доктор історичних наук Вадим Денисенко.

"Я хотів би звернути увагу на те, що перша офіційна робоча зустріч, яку провів Володимир Путін після переобрання, це була зустріч з активом ФСБ... Це дуже показово, з ким першим зустрічається новообраний керівник. Що він сказав сьогодні: він сказав "я дуже дякую за те, що ви утримали ситуацію всередині Російської Федерації". Ні слова про Пригожина, ні слова про Башкортостан... Тобто він дав великий карт-бланш їм. І другий момент: він сказав, що ФСБ… має перетворитись на третю армію всередині Російської Федерації", – наголосив Вадим Денисенко.

Він зазначив, що перша армія – це безпосередньо Збройні сили РФ, а друга – Росгвардія.

"Він сказав про те, що ми повинні максимально озброювати ФСБ. Тобто в перекладі на людську мову це говорить про те, що він боїться попри все переворотів і він говорить про те, що "я ставлю на ФСБ і ФСБшники повинні мене захистити", – підкреслив Денисенко.

Нагадаємо, що Україна опинилася перед неможливим вибором: поступитися територіями, щоб забезпечити життя громадян, чи боротися за свої території.

Оценка материала:

5.00 / 4
Путін створює в Росії "третю армію": для чого вона та хто буде в складі 5.00 5 4
Політика / Росія
21.03.2024 889
Еще материалы раздела «Росія»