<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Україна
21.03.2024 435

Коли Україна отримає достатню кількість снарядів – Шмигаль озвучив термін

Денис Шмигаль назвав термін постачання боєприпасів для ЗСУ.

d897aabb01d4c160033254e34a54f211_21.03.24

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна очікує, що вже від квітня, наші союзники передадуть достатню кількість артилерійських снарядів. Зокрема, це буде можливо завдяки ініціативі Чехії. Пише ТСН. 

Про це він сказав на пресконференції під час візиту до Люксембургу, пише The Guardian.

"Ми сподіваємося, що ця чеська ініціатива (щодо закупівлі снарядів - ред.), до якої приєднався Люксембург, допоможе нам, і від квітня у нас буде достатньо боєприпасів для стримування нашої лінії фронту", - зазначив прем'єр.

Шмигаль також зазначив, що Україна розраховує на постачання ракет далекого та середнього радіусу дії – щоб порушити логістику росіян на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, президент Чехії Петр Павел заявив, що його країна знайшла для України 800 тисяч снарядів поза Євросоюзом.

Оценка материала:

5.00 / 4
Коли Україна отримає достатню кількість снарядів – Шмигаль озвучив термін 5.00 5 4
Політика / Україна
21.03.2024 435
Еще материалы раздела «Україна»