<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Росія
22.03.2024 399

В Росії Путіна офіційно оголосили "переможцем" президентських "виборів"

Путін після оголошення "результатів" звернувся до росіян.

fb6fc7fdc06428138800e0654442758a_22.03.24

Голова російської Центральної виборчої комісії Елла Памфілова оголосила диктатора Володимира Путіна "переможцем" президентських "виборів". Його "обрано" вп'яте главою держави. Пише ТСН. 

Про це повідомляють росЗМІ.

За даними Центрвиборчкому, за Путіна нібито "проголосували" 76,2 млн росіян. Підсумковий результат Путіна на "виборах" становить 87,28%.

Повідомили у ЦВК і "результати голосування" за інших кандидатів. Зазначається, що Микола Харитонов (Комуністична партія Російської Федерації) набрав 4,31% голосів, Владислав Даванков (партія "Нові люди") — 3,85%, а Леонід Слуцький (Ліберально-демократична партія Росії) — 3,2%.

До слова, Памфілова назвала явку на "виборах" "історичною". З її слів, у "голосуванні" взяли участь 87,5 млн осіб або 77,49% від кількості всіх виборців.

Тим часом, сам "фюрер"звернувся до громадян після оголошення "результатів президентських виборів". Зокрема, Путін подякував росіянам за підтримку, мовляв, "вона для нього важливіша за формальну перемогу на "виборах", а також заявив, що "Росія йде обраним історичним шляхом, впевнена у своїх силах і своєму майбутньому".

Нагадаємо, результати голосування на дільницях за кордоном, опубліковані  російською ЦВК, свідчать, що Путін програв "вибори" у 18 країнах світу. У 15 країнах Європи, а також у Парагваї, Аргентині та Ізраїлі більшість російських виборців проголосували за представника партії "Нові люди" Владислава Даванкова.

Оценка материала:

5.00 / 5
В Росії Путіна офіційно оголосили "переможцем" президентських "виборів" 5.00 5 5
Політика / Росія
22.03.2024 399
Еще материалы раздела «Росія»