<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Політика
Світ
22.03.2024 268

У НАТО вважають, що Україні потрібно посилити мобілізацію

Адмірал НАТО наголосив на важливості посилення мобілізації в Україні.

93c423e15e83d7fd0e803ac9fc7d982f_22.03.24

Голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер вважає, що для подальшого ведення війни Україні необхідна не тільки зброя, але й люди. Пише ТСН. 

Про це він сказав під час виступу на Київському безпековому форумі 21 березня.

"Вам потрібні не тільки гранати, вам потрібні люди, щоби замінити загиблих і поранених. А це означає мобілізацію. Я розумію, як непросто переконати людей за умови ліберальної демократії. Але я бачу, що це змінюється", – сказав він.

Крім того, Бауер застеріг від надмірного песимізму щодо здатності України виграти війну й закликав до подальшої підтримки Києва.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що мобілізація 500 тисяч українців не є необхідною з огляду на ротації, які відбуваються на лінії фронту, і озброєння, що надходить.

Оценка материала:

5.00 / 2
У НАТО вважають, що Україні потрібно посилити мобілізацію 5.00 5 2
Політика / Світ
22.03.2024 268
Еще материалы раздела «Світ»