<
НОВИНИ ДНЯ: Чи можливий "вічний мир" із Росією: Портников назвав важливу умову  До України йде аномальна спека  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липнівсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2024 264

Військові, які були визнані "обмежено придатними" до служби, повинні пройти повторний медичний огляд

Далі буде визначено їх придатність до служби

Військовослужбовці, які були визнані обмежено придатними до служби, мають пройти повторний медичний огляд, адже Верховна Рада України скасувала поняття "обмежено придатний" до служби в ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це заявила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова в ефірі телемарафону «Єдині новини», - пише АрміяInform.

"Ті люди, які отримували висновок ВЛК як «обмежено придатні», пройдуть переогляд, і буде визначено їх придатність до служби. І надалі військово-лікарська комісія не буде видавати такий висновок", — заявила вона.

Мовляв, такі зміни полегшить життя десяткам тисяч людей.

«І рідні, і самі військові зверталися і в Міністерство оборони, і в інші органи влади з проханням врегулювати це питання. І ми дуже раді, що Верховна Рада України підтримала ці зміни», — резюмувала заступник міністра оборони України Наталія Калмикова.

Нагадаємо, законопроєкт №10313, крім збільшення прав військових, передбачає заборону розміщувати певну інформацію в Інтернеті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військові, які були визнані "обмежено придатними" до служби, повинні пройти повторний медичний огляд 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2024 264
Еще материалы раздела «Україна»