<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
22.03.2024 228

Україна залучає аварійну допомогу для підтримки енергосистеми

Україна залучає аварійну допомогу від енергосистем Румунії, Словаччини, Польщі для підтримки стабільної роботи своєї енергосистеми.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

«Для підтримки безпечної роботи енергосистеми залучена аварійна допомога з енергосистем Румунії, Словаччини, Польщі. Аварійно-відновлювальні роботи триватимуть 24/7 до повного відновлення живлення споживачів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через масовану атаку у ніч на 22 березня пошкоджені десятки об’єктів енергосистеми: теплові та гідроелектростанції, магістральні мережі НЕК «Укренерго», мережі обленерго. Найважча ситуація у Харківській, Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській областях.

Водночас, енергосистема зберегла цілісність. Диспетчерський центр Укренерго працює над стабілізацією її роботи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна залучає аварійну допомогу для підтримки енергосистеми 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
22.03.2024 228
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»