<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Бізнес
Економіка
22.03.2024 199

Потепління до +15, місцями сильні дощі: погода на вихідні

Погода у вихідні не потішить сонечком всі регіони, подекуди в країні буде похмуро, а в багатьох областях пройдуть дощі, місцями сильні. Не дивлячись на це, весна все впевненіше вступає у свої права.

У суботу, 23 березня, на заході країни можливі невеликі дощі, на решті території опадів не передбачається. На сході, в центрі, на півдні та в більшості північних областей повітря прогріється до +9…+13 °С (уночі — до +2…+4 °С), у західних регіонах та на Київщині буде трохи тепліше — +13…+ 15 °C (уночі — +3…+5 °С).

В неділю, 24 березня, мешканцям Івано-Франківської, Волинської, Вінницької, Закарпатської, Львівської, Житомирської, Київської та Хмельницької областей варто заздалегідь продумати свої плани на неділю, оскільки тут синоптики прогнозують сильні дощі. В решті областей обійдеться без опадів.

На півночі, сході, півдні та в центрі країни термометри покажуть удень +12…+14 °С, уночі — +3…+5 °С. У західних областях удень буде прохолодніше — +7…+10 °С, але вночі трохи тепліше — до +4…+7 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
Потепління до +15, місцями сильні дощі: погода на вихідні 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
22.03.2024 199
Еще материалы раздела «Економіка»