<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Світ
23.03.2024 543

Жодні переговори з Путіним наразі неможливі: у Бундестазі пояснили причину

Лідер німецької СДПН Ларс Клінгбайль зазначив, що рішення мають ухвалити самі українці.

6291e0d84f0e4c2274a1d85843337970_23.03.24

Наразі немає підстав для переговорів із російським диктатором Володимиром Путіним про припинення війни в Україні. Пише ТСН. 

Про це заявив лідер німецької СДПН Ларс Клінгбайль, передає DPA.

"Я сам не вірю, що з Володимиром Путіним можна сісти за стіл переговорів", – заявив він.

Лідер СДПН додав, що рішення мають ухвалити самі українці.

Водночас Клінгбайль захистив від різкої критики заяви про заморожування війни в Україні.

"І я можу сказати, що є таке бажання і така необхідність. І я думаю, що ми можемо витримати ці дебати, і ми можемо їх провести", – наголосив він, додавши, що немає жодного протиріччя в тому, щоб говорити про постачання зброї та дипломатію одночасно.

Лідер СДПН також заявив, що німецька підтримка України залишається постійною і стійкою.

"Звичайно, не буде ситуації, коли Федеральна канцелярія, Єлисейський палац чи Білий дім думатимуть про території в Україні", – наголосив Клінгбайль.

Нагадаємо, авторитетне західне видання Politico назвало справжню причину, чому Німеччина досі не передала Україні далекобійні ракети, яких так потребують ЗСУ. Рішення блокує саме німецький канцлер, і його думку навіть не змінила гучна критика союзників.

Оценка материала:

5.00 / 3
Жодні переговори з Путіним наразі неможливі: у Бундестазі пояснили причину 5.00 5 3
Політика / Світ
23.03.2024 543
Еще материалы раздела «Світ»