<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
23.03.2024 280

Кремль міг навмисно влаштувати теракт в Москві, щоб звинуватити Україну: експерт про цинічну мету росіян

Теракт з вбивством щонайменше 50 людей - дуже схожий на терористичний акт на Каширському шосе, яке сталося у 1999 році.

61acc4d804d6c178548731e9fb02c46e_23.03.24

Кремль міг навмисно влаштувати теракт в Москві, який стався ввечері 22 березня, щоб звинуватити в цьому Україну та активізувати мобілізацію. Пише ТСН. 

Про це повідомив доктор історичних наук, виконавчий директор  Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко.

На його думку, теракт з вбивством щонайменше 50 людей - дуже схожий на терористичний акт на Каширському шосе, яке сталося у 1999 році.

“Тоді, нагадаю, ФСБ підірвали три будинки. Зараз, вирішили обмежитися розстрілом півсотні людей. Головна задача - демонстрація всьому світу, що українці ніби то терористи. І, на жаль, прискорення процесів мобілізації.  Російська влада в ейфорії і вони вважають, що за кілька місяців можуть зламати Україну. Тому потрібно вигадати такий теракт, щоб всередині всі перелякалися і  навіть не пискнули щодо мобілізації і будь-яких інших утисків”, - розповів Вадим Денисенко.

Він також додав, що нас чекають “дуже тяжкі кілька місяців”.

“Повторю те, що й говорив раніше: на довше в такій інтенсивності їх просто не вистачить”, - зазначив Денисенко.

Нагадаємо, що у п'ятницю ввечері у підмосковному Красногірську в концертному залі Crocus City Hall сталася стрілянина під час концерту гурту “Пікнік”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремль міг навмисно влаштувати теракт в Москві, щоб звинуватити Україну: експерт про цинічну мету росіян 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
23.03.2024 280
Еще колонки: Колонки / Блоги