<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудькавсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2024 374

Сирський заявив про переформатування деяких угруповань

У Збройних Силах України будуть переформатовані деякі угруповання військ та сил.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Він зазначив, що зараз триває оптимізація військових організаційних структур, які знаходяться на передовій.

За словами головнокомандувача, протягом десяти років війни тимчасові органи військового управління та райони відповідальності угруповань військ формувалися та змінювалися відповідно до оперативних обставин та викликів. З огляду на цей досвід бойових дій, здійснюються заходи для спрощення та підвищення якості й оперативності управління.

"Деякі угруповання військ (сил) будуть переформатовані. Насамперед йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл", – повідомив Сирський.

Одним зі своїх пріоритетів він назвав налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад. Він зауважив, що деякі військові частини воюють на полі бою з перших днів повномасштабного вторгнення.

Сирський додав, що важливо приділяти більше уваги питанням відпочинку українських воїнів, доукомплектування озброєнням і військовою технікою, а також відновлення боєздатності бригад загалом. За його словами, цей процес вже розпочався і надалі тільки нарощуватиметься.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський заявив про переформатування деяких угруповань 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2024 374
Еще материалы раздела «Україна»