<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
23.03.2024 264

Російські добровольці назвали винуватця теракту в "Крокус Сіті” під Москвою

В легіоні “Свобода Росії” наголосили, що не воюють з мирними росіянами.

393bee73a84f267e0f9a5082cecef1ad_23.03.24

Терористичний акт у концертному залі "Крокус Сіті Хол", який влаштували невідомі особи в підмосковному місті Красногорську, в легіоні “Свобода Росії” назвали трагедією, в якій винен терористичний режим Путіна. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі російських добровольців, які зі зброєю в руках борються з теперішньою кремлівською владою в РФ.

“Ми вже стикалися з подібними проявами кремлівської диктатури від перших днів Путіна при владі і не здивовані черговою кривавою провокацією. Теракт готувався. Його медійне освітлення теж”, – стверджують у легіоні “Свобода Росії”.

Російські добровольці наголосили, що не воюють з мирними росіянами.

“Рязанський цукор” – метод силовиків Путіна, який ми не підтримуємо і проти якого ведемо боротьбу”, – заявили вони, натякнувши на інсценізацію теракту в Рязані, де понад 20 років тому в одній з багатоповерхівок було знайдено мішки з невідомою сумішшю. Це сталося після низки вибухів житлових будинків у Росії у вересні 1999 року, які були організовані російською владою, зокрема особисто прем'єр-міністром Володимиром Путіним, а також Федеральною службою безпеки для виправдання Другої чеченської війни та для зростання рейтингу Путіна для перемоги на президентських виборах 2000 року.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що Україна "абсолютно точно не має жодного стосунку до цих подій", і закликав Російську Федерацію зупинитися в тероризмі як методі ведення війни проти свого населення і проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські добровольці назвали винуватця теракту в "Крокус Сіті” під Москвою 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
23.03.2024 264
Еще материалы раздела «Ранкова кава»