<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Світ
23.03.2024 203

Сенат США схвалив бюджет на 1,2 трлн доларів для уникнення шатдауну

Сенат США схвалив законопроєкт про фінансування уряду на 1,2 трлн доларів. Тепер документ повинен підписати президент Джо Байден.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Associated Press.

Законопроект підтримали 74 сенатори, 24 були "проти". Документ відправили на розгляд Байдену. Очікується, що він підпише його найближчим часом.

Сенат затвердив бюджет за кілька годин після того, як фактично гроші на функціонування уряду закінчилися. Підписаний Байденом законопроєкт доможе США уникнути шатдауну.

У рамках затвердженого бюджету оборонні асигнування збільшать на 3%, загальні внутрішні витрати залишать на тому ж самому рівні. Пакет видатків покриває три чверті фінансування федеральних агентств на наступні шість місяців - до 30 вересня 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сенат США схвалив бюджет на 1,2 трлн доларів для уникнення шатдауну 5.00 5 2
Політика / Світ
23.03.2024 203
Еще материалы раздела «Світ»