<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Політика
Україна
24.03.2024 1220

Україна найближчим часом отримає велику кількість боєприпасів – Рютте

Рютте провів переговори з прем'єр-міністром Чехії Петром Фіалою та прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен.

a6ce51a102a46deec61332809fa6eb1a_24.03.24

Україна найближчим часом отримає велику кількість снарядів завдяки ініціативі Чехії. Пише ТСН. 

Про це заявив премʼєр-міністр Нідерландів Марк Рютте під час переговорів з прем'єр-міністром Чехії Петром Фіалою та прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен.

Під час розмови політики обговорили процес постачання українським військовим великої кількості необхідних боєприпасів.

"Завдяки ініціативі Чеської Республіки найближчим часом до України буде відправлено велику кількість боєприпасів. У наступні тижні й місяці ми продовжимо робити все можливе, щоб підтримати Україну, надаючи пріоритет артилерії та протиповітряній обороні", – зазначив прем'єр Нідерландів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Литва підтримала чеську ініціативу і закупить артилерійські боєприпаси для України на суму 35 мільйонів євро.

Крім того, ми раніше інформували, що міністр оборони Естонії Ханно Певкур заявив, що артилерійські снаряди з нового пакета військової допомоги Естонії будуть доправлені до України вже через кілька тижнів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Україна найближчим часом отримає велику кількість боєприпасів – Рютте 5.00 5 3
Політика / Україна
24.03.2024 1220
Еще материалы раздела «Україна»