<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Політика
Світ
25.03.2024 232

Це нісенітниця: агент ЦРУ про звинувачення України в організації теракту в РФ

Диктатор зробив такі заяви через бажання відвернути увагу від некомпетентності російської служби безпеки.

b8fa7bb7e4324cfcea63b6e6178972ad_25.03.24

Колишній агент ЦРУ Марк Полімеропулос заявив, що звинувачення російського диктатора Путіна України в організації теракту в концертному залі є повною нісенітницею.

Про це пише видання The Hill.

В інтерв'ю Алексові Вітту на MSNBC в суботу він заявив, що жодних доказів цим звинуваченням нема.

"Ми чули, як Путін у своєму п'ятихвилинному виступі згадав Україну, він стверджує, що терористи намагалися перетнути кордон з Україною. Жодних доказів цього немає.  І ви також бачите, як на російських телеканалах розповсюджуються діпфейки про нібито причетність  до теракту українських спецслужб. І, звичайно, це все нісенітниця", — сказав Полімеропулос.

Зазначимо, що російський диктатор Путін у своєму зверненні заявив, що затримані на кордоні з Білоруссю підозрювані у скоєнні теракту намагались "втекти до України".

Колоній агент ЦРУ вважає, що диктатор зробив такі заяви через бажання відвернути увагу від некомпетентності російської служби безпеки, посилити репресії проти інакомислення і створити можливість мобілізувати більше людей для продовження війни з Україною.

"По-перше, звичайно, для того, щоб відвернути увагу від некомпетентності російських спецслужб. Але є деякі речі, які, на жаль, Путін може використати у своїх інтересах. Додаткове придушення інакомислення всередині Росії, а також можливість мобілізації. Алексе, не забувайте про майже 400 тисяч військових, яких Росія втратила на війні в Україні. Москва потребує мобілізації. Можливо, найближчими днями ми побачимо, як Путін закликатиме до мобілізації більшої кількості людей, він спробує цим скористатися", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський силовик, який відрізав вухо підозрюваному у тероризмі, продає свій ніж.

Крім того, ми раніше інформували, що теракт пояснюють війною між "Ісламською державою" та "країнами, які борються з ісламом".

Оценка материала:

5.00 / 2
Це нісенітниця: агент ЦРУ про звинувачення України в організації теракту в РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
25.03.2024 232
Еще материалы раздела «Світ»