<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2024 439

Голова МВС заявив, що в Україні створять зведені загони Нацполіції, ДСНС і Нацгвардії

Вони будуть оперативно направлятись у місця, які потребують допомоги.

7b25a80642eb9805ed5e2514e1b7ca66_25.03.24

В Україні готують зведені загони Національної поліції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також Національної гвардії. Пише ТСН. 

Про це повідомив голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Підготовка зведених загонів по всій Україні стала однією з ключових тем наради з керівниками Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії. Вони мають бути готові до оперативного направлення зведеного загону в регіон, який потребуватиме допомоги", - йдеться у повідомленні.

Крім того, під час наради силовики обговорили питання безпеки у містах, евакуації людей з прифронтової території, дії під час відключень електроенергії.

Також міністр подякував всім працівникам, які упродовж останніх діб ліквідовував наслідки ворожих ударів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Мережі показали, як ліквідували наслідки атаки РФ по Києву.

Крім того, ми раніше інформували, що рятувальники завершили пошукові роботи у Сумах на місці влучання дрона у багатоповерхівку.

Оценка материала:

5.00 / 3
Голова МВС заявив, що в Україні створять зведені загони Нацполіції, ДСНС і Нацгвардії 5.00 5 3
Політика / Україна
25.03.2024 439
Еще материалы раздела «Україна»