<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
25.03.2024 284

У Путіна залишився один аргумент щодо Франції і він його застосує – Піонтковський

Путін має багато "сплячих" осередків ісламських терористів у Франції, які він активізує, переконаний Андрій Піонтковський.

d50c0e3f3f3cd6945ddaf7af53ca7ca8_25.03.24

Путін має багато "сплячих" осередків ісламських терористів у Франції, які він активізує. Пише ТСН. 

Про це він заявив політичний експерт з Вашингтона Андрій Піонтковський в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському в етері "Еспресо".

"Зверніть увагу ще на один дуже важливий момент: перше, що зробив Путін, він активізував свою п’яту колону в Парижі. І в перший же день усі ліві партії, і головна – Ле Пен, – усі виступили про те, що Макрон штовхає нас до світової війни, що це авантюризм і таке інше. Але два дні тому Ле Пен знову з’явилася на екрані й несподівано заявила, що Макрон має рацію, сказавши, що Путін агресор, який порушив усі закони, тепер він загрожує Європі, тому його потрібно зупинити всіма засобами", – прокоментував політичний експерт. На його думку, з Ле Пен добре попрацювали, ймовірно показали документи про фінансування путінським режимом її президентської кампанії, відповідно, Макрон забезпечив собі внутрішньополітичний тил.

"У Путіна залишився один аргумент щодо Франції. Я впевнений, він його застосує. Путін має багато "сплячих" осередків ісламських терористів у Франції, які він активізує. Ви ж звернули увагу, що останні два роки, коли всі російські спецслужби повністю загрузли в Україні, то припинилися ісламські терористичні акти у Франції. А щоразу, коли вони раніше траплялися, один з учасників був якийсь чеченець із російським паспортом, тобто ці осередки контролювалися Москвою", – підкреслив Андрій Піонтковський.

Нагадаємо, заява Макрона про можливе відправлення військ на територію України здійняла неабиякий галас в інформаційному просторі. Президента Франції критикували, але раптом ця риторика змінилася. Ще одна країна НАТО підтримала можливе відправлення військ до України. Цю важливу заяву слідом за Макроном зробили у Фінляндії. Міністерка закордонних справ країни Еліна Валтонен наголосила, що виключати такий сценарій просто неможливо, хоча наразі відправляти нікого не потрібно.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна залишився один аргумент щодо Франції і він його застосує – Піонтковський 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
25.03.2024 284
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»