<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
25.03.2024 314

"Це і добре, і погано": Портников про теракт, який міг бути частиною внутрішніх розбірок у РФ

Путін – людина неадекватна.

5583213125aab1e743ca0086d3e567fc_25.03.24

Теракт у ТРЦ "Крокус Сіті Хол" міг бути частиною внутрішніх розбірок серед російських еліт. Це дуже добре, бо означає, що система перебуває в досить крихкому стані. Втім, це й погано, тому що спонукає до ухвалення неадекватних рішень. Пише ТСН. 

Про це сказав журналіст Віталій Портников в ефірі "Еспресо".

"Якщо Путіну приносити документацію, яка не дозволяє йому ухвалювати адекватні рішення, а він в принципі неадекватна людина, то і рішення будуть відповідні. В цьому є певні загрози”, – пояснив Портников.

Журналіст зауважив, що російський диктатор Путін завжди приймає рішення відповідно інформації, яку йому подають у документах. у випадку, якщо він працює з реалістичними, то і рішення він буде приймати відповідно до наявної інформації. Він пояснив: коли ти президент держави, то працюєш з тими документами, які тобі надають.

"Ти не можеш собі дозволити пошукати інформацію в іншому місці. До прикладу, рішення про вторгнення Путін приймав відповідно до інформації, яку йому надавали в документах. Очевидно, що воно було помилковим", – резюмував він.

Нагадаємо, росіяни оприлюднили фото буцім-то затриманого терориста, один із яких здійснив теракт у московському "Крокус Сіті Хол". Втім, воно могло бути фейковим.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це і добре, і погано": Портников про теракт, який міг бути частиною внутрішніх розбірок у РФ 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
25.03.2024 314
Еще колонки: Колонки / Блоги