<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
25.03.2024 228

Стрілянина у "Крокус Сіті Хол": в РФ буде ще більше терактів – експерт

Під Москвою стався теракт в "Крокус Сіті Хол".

0a63e92254c00a339f8f0d9a3cf95cdf_25.03.24

В Росії буде ще більше подібних терактів, як той, що стався 22 березня у "Крокус Сіті Хол" в підмосковному Красногорську. Пише ТСН. 

Про це керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко сказав в коментарі "Телеграфу".

За його словами, слова диктатора Володимира Путіна про те, що до цього причетна Україна, є, швидше за все, "крихтою" для внутрішньої аудиторії.

"Що стосується так званого "українського сліду", то в це ніхто не вірить, навіть сам Путін, судячи з його звернення і того, як він його сформулював. Той факт, що було сказано про те, що автівка рухалась в бік України – це просто намагання притягти "український слід" хоч якось, щоб російська пропаганда задовільнилась", - пояснив експерт.

Мусієнко згодний із тим, що відповідальність за це несе "Ісламська держава". Експерт вважає, що випадок у "Крокус Сіті Холі" матиме більше наслідків для самої Росії.

"Я думаю, це не останній теракт, тому що терористична організація "Ісламська держава" оголосила Росії війну. Зрозуміло, що вони будуть діяти ось такими методами. Війну оголосили як відплату за події в Сирії, в Чечні. Там, де Росія втручалася, вбивала мирних громадян. РФ тепер буде важко, як би Путін не хотів це визнавати", - резюмував Олександр Мусієнко.

Нагадаємо, розвідка США підтверджує, що до теракту у РФ причетна "Ісламська держава".

Оценка материала:

5.00 / 2
Стрілянина у "Крокус Сіті Хол": в РФ буде ще більше терактів – експерт 5.00 5 2
Політика / Світ
25.03.2024 228
Еще материалы раздела «Світ»