<
НОВИНИ ДНЯ: У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
24.03.2024 215

В Україні подорожчали тепличні огірки

В Україні цього тижня ціни на огірки з українських тепличних комбінатів почали зростати.

Про це повідомляють аналітики проєкту EastFruit.

Українські тепличні комбінати пропонують до продажу огірки по 105-140 грн/кг ($2,70-3,61/кг), залежно від сорту та обсягу партії, що в середньому на 15% дорожче, ніж наприкінці минулого робочого тижня.

«Всьому виною стала похмура погода, яка зберігається в країні протягом останніх кількох днів. За таких умов пропозиція на ринку цієї продукції відповідно зменшується, що своєю чергою, дало змогу виробникам підвищити відпускні ціни на огірки», - зазначають експерти проєкту.

На думку аналітиків, за минулий тиждень вибірки огірків в українських тепличних комбінатах помітно скоротилися через похмуру погоду, в той час, як торговельна активність у цьому сегменті навпаки посилилась.

Як повідомлялось, минулого тижня українські тепличні комбінати пропонували до продажу огірки по 85-130 грн/кг.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні подорожчали тепличні огірки 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
24.03.2024 215
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»