<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2024 287

Десантно-штурмові війська запрошують долучитися до своїх лав. Що для цього потрібно

Десантно-штурмові війська Збройних сил України запрошують приєднатися до своїх лав. Для цього для початку потрібно подати заявку та заповнити анкету.

imgonline_com_ua_resize_sxyodk0x9e_ca97babd6fbcc16d613784ef38014ccd_650x410_25.03.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДШВ ЗСУ.

"Долучайся до лав Десантно-штурмових військ Збройних Сил України - символу сміливості, відданості та відваги. Ти не лише захистиш свою країну, а й станеш частиною рушійної сили, яка змінить хід історії. Долати труднощі, виборювати перемоги - це твоє призначення", - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб опинитися у лавах українських десантників, для початку треба подати заявку та заповнити анкету.

"Заповніть анкету, розкажіть про свою професію, і дозвольте нам знайти місце для тебе, де саме твої цивільні навички стануть в нагоді. Заповнюй анкету зараз і стань частиною нашої єдиної родини, щоб разом захистити те, що ми найбільше цінуємо!" - кажуть у ДШВ ЗСУ.

Штурмовики підкреслюють, що в часи випробувань для України, неохідно долучатися до захисту Батьківщини.

"Саме твоя рішучість, сміливість та високий рівень професіоналізму можуть зробити вирішальний вклад в нашу спільну перемогу. Наша армія потребує тих, хто принесе свій неповторний досвід у цю благородну справу", - резюмують вони.

Десантно-штурмові війська ЗСУ

Десантно-штурмові війська Збро́йних сил Украї́ни (абревіатура ДШВ ЗСУ) - окремий рід військ у складі Збройних сил України, призначений діяти як повітряний десант, а також для виконання бойових завдань у тактичному та оперативному тилу ворога. До складу військ входять повітрянодесантні, аеромобільні та штурмові частини.

Зазначимо, що десантники постійно нищать окупантів на фронті в Україні. Наприклад, нещодавно українські десантники знищили термінал супутникового зв'язку Starlink. Він був виявлений у окупантів на одній із ділянок фронту. Також у січні повідомлялося, що український десантник в одному бою знищив чотири ББМ окупантів. Ворожий штурм на Таврійському напрямку вдалося зірвати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Десантно-штурмові війська запрошують долучитися до своїх лав. Що для цього потрібно 5.00 5 2
Політика / Україна
25.03.2024 287
Еще материалы раздела «Україна»