<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
24.03.2024 832

Ощадбанк попередив своїх клієнтів про перевипуск карток

Державний Ощадбанк повідомив клієнтам про те, що продовжує термін дії всіх платіжних карток, в тому числі картки внутрішньо переміщених осіб. Картки будуть дійсними ще пів року, тобто до 30 вересня 2024 року.

Мова йде про картки, термін дії яких збіг з лютого 2022 року, тобто після початку війни. Про це повідомили в пресслужбі банку.

Однак якщо картка вже перевипущена, то її потрібно буде отримати у найближчому відділенні Ощадбанку.

Зазначимо, що картки з подовженим терміном дії будуть працювати повноцінно. Їм можна використовувати для розрахунків в мережі інтернет, в торгових точках, для зняття готівки в банкоматах та інших повсякденних операціях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ощадбанк попередив своїх клієнтів про перевипуск карток 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
24.03.2024 832
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»