НОВИНИ ДНЯ: До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.03.2024 299

В Україні будуть дощ та туман: прогноз погоди на 25 березня

На заході - туман.

lunnyj-posevnoj-kalendar-na-mart-2019-god-cvetovoda-5_25.03.24

У понеділок, 25 березня, в більшості областей України буде дощ, а місцями - ще й з мокрим снігом. Температура повітря вдень місцями підніметься до +14°. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде хмарно з проясненнями. Вдень у більшості південних, центральних областей дощитиме. На заході та півночі місцями невеликий дощ, але вночі - з мокрим снігом. На решті території - без опадів. В західних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер південний з переходом на північний, 5-10 м/с.

В Україні температура повітря вночі буде становити 0-5° тепла. Вдень повітря прогріється до +5-10°. В південно-східній частині країни буде тепліше - до +9-14°.

Погода в Києві

На Київщині 25 березня буде хмарно з проясненням. Місцями - невеликий дощ. Швидкість північного вітру - 5-10 м/с.

В Київській області температура повітря вночі буде від 0-5° тепла, вдень - 8-10° тепла. В Києві стовпчики термометрів вночі покажуть 1-3° тепла, вдень - 8-10° тепла.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Птуха повідомила, коли до України прийде стабільне потепління. З її слів, від сьогодні, 24 березня, вже з території країни відступають атмосферні фронти, які принесли опади на нашу територію.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні будуть дощ та туман: прогноз погоди на 25 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.03.2024 299
Еще материалы раздела «Суспільство»