<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2024 256

Загроза для Одеської області з Придністров'я: влада оцінила ризики

На кордоні з Молдовою є зведені фортифікаційні споруди.

c6e06ecb186a6daf1a650f2597c444f1_25.03.24

Наразі в Одеській області загроза з боку Придністров'я не спостерігається. На кордоні Молдовою зведені фортифікаційні споруди. Крім того, прикордонна ділянка під постійним моніторингом. Пише ТСН. 

Про це повідомив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер в інтерв’ю "Главкому".

"Бувають з їхнього боку якісь вилазки. Ще рік тому, а я вже дев'ять місяців як працюю очільником області, ми бачили дуже багато машин з придністровськими номерами на Одещині. Ми моніторили їх, спостерігали, чим вони займаються, куди їздять, що возять. Зізнаюся, ми дуже переживали за підстанції та інші інфраструктурні об'єкти, які забезпечують життєдіяльність Одеси та області", - розповів Олег Кіпер.

Наразі, наголосив він, автівок з придністровськими номерами вже немає. Щодо сценарію введення українських військ до "ПМР" для деокупації цієї території, то очільник Одеської ОВА, не вважає такий план реалістичним.

"Ми ж не будемо схожими з росіянами і лізти на територію іншої держави. Ми сьогодні захищаємо свою державу і бачимо, які великі жертви у нас від війни, який моральний стан в наших людей, які великі матеріальні збитки маємо", - розповів Кіпер.

Нагадаємо, раніше Олег Кіпер показав фото фортифікаційних споруд в Одеській області. Зокрема, споруджують "зуби драконів", протитанкові рови та інші невибухові загородження".

Оценка материала:

5.00 / 2
Загроза для Одеської області з Придністров'я: влада оцінила ризики 5.00 5 2
Політика / Україна
25.03.2024 256
Еще материалы раздела «Україна»