<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2024 240

Подоляк розповів про вплив ударів по російських НПЗ на Путіна

В оточені російського диктатора починають розуміти, що Україна отримує нові інструменти.

8ddaf089ed224f439afcbec26fb3fbc4_25.03.24

Удари українських дронів по російським нафто-переробним заводам показали, що це дуже впливає на російського диктатора Путіна. Пише ТСН. 

Про це в етері телемарафону заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Він заявив, що в оточені російського диктатора все сильніше починають розуміти, що Україна отримує інструменти, які здатні вирішувати фундаментальні завдання.

"А це фундаментальне завдання звучить дуже просто: "знежирення" російської олігархічної еліти. Чим менше вони будуть мати доходів, тим швидше вони зрозуміють, що Путін це людина, яка "обнуляє" їх з точки зору статків, з точки зору репутації, з точки зору майбутнього. Це дуже важливі фактори", - заявив Подоляк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інформацію про те, що Вашингтон начебто вимагає від України припинити атаки по нафтовій інфраструктурі Росії, прокоментував радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Крім того, ми раніше інформували, що удари українських дронів спричинили проблеми в РФ з нафтопереробкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подоляк розповів про вплив ударів по російських НПЗ на Путіна 5.00 5 2
Політика / Україна
25.03.2024 240
Еще материалы раздела «Україна»