<
НОВИНИ ДНЯ: У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Політика
Європа
25.03.2024 260

У Німеччині українських чоловіків-біженців можуть позбавити виплат: що відомо

У Бундестазі думки розділилися.

076da1fb3a71ca54e223645ba5fc68e9_25.03.24

У німецькому Бундестазі почали лунати заклики про позбавлення виплат українських чоловіків, які перебувають в країні статусі біженців. Пише ТСН. 

Про це пише Berliner Zeitung.

З відповідною ініціативою виступив депутат німецького парламенту від опозиційної партії Християнський демократичний союз Флоріан Хан.

У Міністерстві внутрішніх справ ФРН станом на січень фіксували перебування Німеччині 209 842 чоловіків призовного віку з України.

За словами Флоріана Хана, виплати німецького уряду біженцям-українцям, є додатковим стимулом уникати виконання обов'язку з захисту своєї країни від російського вторгнення.

Сигнальний ефект для українців буде поганим, коли ми говоримо про войовничість, з одного боку, але, з іншого боку, опосередковано шкодить волі до захисту", — сказав Хан.

Однак позицію Хана поділили не всі депутати Бундестагу. Чимало з них виступають проти позбавлення грошової допомоги чоловіків призовного віку з України.

Зокрема, депутат Бундестагу від Вільної демократичної партії  Александер Мюллер заявив, що всі біженці, що мають право на проживання в Німеччині, повинні отримувати однакові пільги, незалежно від їхнього походження чи статі.

Додамо, Польща не буде заохочувати біженців з України повертатись назад, але і не буде перешкоджати, якщо так вирішать люди.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Німеччині українських чоловіків-біженців можуть позбавити виплат: що відомо 5.00 5 2
Політика / Європа
25.03.2024 260
Еще материалы раздела «Європа»