<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Світ
25.03.2024 228

Нова військова доктрина Білорусі: як кремлівський васал збирається "тиснути" на Захід

З оновлених документів зникли положення про заборону розміщення ядерної зброї.

671fe95af18991d4db91f15979c1afc5_25.03.24

Білоруська влада продовжує змінювати політику країни в інтересах Кремля. Наразі завершується підготовка проєктів військової доктрини та концепції національної безпеки, які передбачають тиск на колективний Захід. Пише ТСН. 

Про це повідомив Центр національного спротиву з посиланням на білоруські джерела.

За наявною інформацією, з оновлених документів виключили положення про заборону розміщення ядерної зброї на території Республіки Білорусь.

"Таким чином, Олександр Лукашенко отримає формальну можливість приєднатися до ядерного шантажу західних країн, який здійснює РФ", – йдеться у повідомленні.

Затвердити доктрину планують в річницю аварії на ЧАЕС. Подія має відбутися 24-25 квітня цього року під час проведення “всебілоруських народних зборів”.

"Це і є “стабільність правління диктатора”, коли твоя країна з часом стає окупованою і її послідовно втягують в війну", – наголошує Центр національного спротиву.

Оценка материала:

5.00 / 2
Нова військова доктрина Білорусі: як кремлівський васал збирається "тиснути" на Захід 5.00 5 2
Політика / Світ
25.03.2024 228
Еще материалы раздела «Світ»