<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.03.2024 203

"Холодна смуга" із областей, а вночі навіть сніг. Якою буде погода в Україні 26 березня

26 березня, в Україні вимальовується так звана "холодна смуга" з областей, де температура повітря буде в рази нижчою, ніж скрізь. А вночі місцями можливий навіть сніг.

_poholodannya_pogoda_doshch_vesna_prognoz_gettyimages_1250821824_de40f6bbc26ac989da0370fc662182ff_650x410_26.03.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"26 березня температура повітря в Україні очікується протягом дня +9...+13 градусів, а вздовж смуги Сумщина - Черкащина - Херсонщина аж до Криму буде трохи свіжіше, +6...+9 градусів", - розповіла вона.

За даними синоптика, дощі пройдуть у східних областях, у більшості центральних (окрім Вінниччини), місцями у північних областях та на півдні, окрім Одещини.

"У нічні години ще навіть подекуди ймовірний мокрий сніг. На заході завтра - без опадів, навіть із сонечком", - додала Діденко.

Погода у Києві

У Києві у вівторок дощ ймовірний вночі та вранці, вдень без опадів. Максимальна температура повітря передбачається в межах +10 градусів.

Погода в Україні найближчими днями

Як зазначила синоптик Наталка Діденко, схоже, що холод нарешті завершується, принаймні, в найближчій перспективі.

"Далі, аж до початку квітня, нас очікують чудові +15....+22 градуси!" - констатувала Діденко.

Зазначимо, що в Україні на цьому тижні очікується справжнє літнє тепло. Подекуди синоптики прогнозують температуру повітря до +26 градусів. Так, синоптик Ігор Кібальчич передбачає теплі дні в Україні в кінці березня. Температура місцями може досягти +23 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Холодна смуга" із областей, а вночі навіть сніг. Якою буде погода в Україні 26 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.03.2024 203
Еще материалы раздела «Суспільство»