<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.03.2024 228

Чи випаде сніг у квітні: прогноз синоптикині

Заходжень холоду, які б спонукали до снігу, вже не очікується.

4d666164cdc8a192df3562aa99828fcb_26.03.24

Минулого тижня частину України засипало снігом. Торік він йшов навіть у квітні. Пише ТСН. 

Чи можливе випадіння снігу цього року у квітн розповіла синоптикиня "Укргідрометцентру" Наталія Птуха, передає "24 Канал".

"На наших широтах у квітні подекуди можуть випадати й опади у вигляді мокрого снігу. Звичайно ж, це дуже короткотривалий процес. Переважно упродовж доби все розтане, якщо на дворі квітень. Адже в цей період якщо й можливі, то дуже мінливі та стрімкі процеси", - сказала вона.

Водночас Птуха зазначила, що наразі зарано говорити, чи буде сніг у квітні цьогоріч.

"Такі процеси відстежуються вже в більш локальних масштабах на кілька діб, принаймні на тиждень. У найближчій перспективі таких процесів точно не буде", - додала синоптикиня.

Коли прийде весняне тепло - читайте у новині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи випаде сніг у квітні: прогноз синоптикині 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.03.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»