<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2024 228

Малюк про Ківу, Татарського, Прілєпіна: вони віддають кармічні борги перед Україною

Служба безпеки України знає достатню кількість інформації про ліквідацію зрадників і військових злочинців на окупованих територіях і всередині РФ. Йдеться, зокрема, про Іллю Ківу та Владлена Татарського.

_vasil_facebook_com_securserukraine__1__754737b2dd2920fab909b3919d4dfaed_650x410_27.03.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю голови СБУ Василя Малюка, яке транслювали в ефірі телемарафону.

Однак Малюк не став офіційно підтверджувати, що за ліквідацією низки воєнних злочинців стоїть СБУ.

"Вони віддають кармічні борги перед українським народом. Крапка", – сказав Малюк.

Голова СБУ зауважив, що усіх негідників наздогнало справедливе покарання.

Екснардепа Іллю Киву - у вигляді куль калібром 9×19 мм з контрольним в голову за місцем його проживання. Пропагандиста і вбивцю Владлена Татарського - у вигляді подарункового погруддя, начиненого вибухівкою. Міністра внутрішніх справ т.зв. "ЛНР" Ігоря Корнета вибухівка "знайшла" в барбершопі під час гоління. А генпрокурор т.зв. "ЛНР" Сергій Горенко в прямому сенсі "вигорів на робочому місці" від 800 грам пластиду.

Ліквідація Ківи та замах на Царьова

Нагадаємо, про ліквідацію зрадника Іллі Киви стало відомо увечері 6 грудня. У Росії заявили, що Кива гуляв територією парку біля котеджного селища у Підмосков'ї, де в нього кілька разів стріляли. Зрадник помер на місці.

Джерела РБК-Україна повідомили, що Киву ліквідували у рамках спецоперації СБУ. Пізніше у ГУР підтвердили ліквідацію зрадника.

Також 27 жовтня з'явилася інформація від російських колаборантів, що на Олега Царьова скоєно замах у санаторії імені Кірова в Ялті у тимчасово окупованому Росією Криму. Пізніше джерела РБК-Україна повідомили, що замах Царьова був спланованою спецоперацією Служби безпеки України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Малюк про Ківу, Татарського, Прілєпіна: вони віддають кармічні борги перед Україною 5.00 5 2
Політика / Україна
27.03.2024 228
Еще материалы раздела «Україна»