<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2024 491

ФСБ назвала Буданова "законною ціллю" для РФ: у ГУР прокоментували

У Росії вдаються до погроз у бік Буданова.

f0dda3a20d1471c08f7a3f95b9433322_27.03.24

Директор ФСБ Олекандр Бортніков заявив, що керівник української розвідки Кирило Буданов є мішенню для російських військ. Пише ТСН. 

Відповідну заяву прокоментував представник ГУР МО Андрій Юсов в коментарі 24 каналу.

За його словами, законною ціллю для правосуддя є саме російські окупанти.

"Російська ФСБ вдається до погроз у бік Буданова. Бортніков видав абсурдну заяву, мовляв, його ліквідація "попереду", —  йдеться в повідомленні.

Він додав, що у заявах кремлівських старців і воєнних злочинців немає нічого нового.

"Власне без подібних заяв чудово відомо, що держава-агресорка, держава-терористка веде геноцидну війну проти України й так, зокрема проти військово-політичного керівництва нашої держави. Для Кирила Буданова це не перші подібні погрози, ну і так само це ознака ефективності його роботи як Головного управління розвідки Міністерства оборони України", – резюмував Юсов.

Раніше ми повідомляли, що російський суд "заочно заарештував" голову Служби безпеки України Василя Малюка.

Оценка материала:

5.00 / 2
ФСБ назвала Буданова "законною ціллю" для РФ: у ГУР прокоментували 5.00 5 2
Політика / Україна
27.03.2024 491
Еще материалы раздела «Україна»