<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Європа
27.03.2024 329

Латвійська компанія готова відновити польоти до України - які умови висуває

Дирекція компанії здійснила візит до Києва.

8ef60a5eeeffb451600042c75dd77be2_27.03.24

Латвійська національна авіакомпанія AirBaltic готова відновити польоти до та з трьох українських міст, щойно дозволять безпекові умови. Зокрема, йдеться про відновлення польотів до та з Києва, Львова та Одеси, коли це дозволять умови, пов'язані з безпекою. Пише ТСН. 

Про це авіакомпанія написала у Х за підсумками візиту представників до Києва 25 березня.

"AirBaltic висловила готовність відновити польоти до/з Києва, Львова та Одеси, прагнучи реінтегрувати ці міста у свою мережу після війни, щойно це стане безпечним", - повідомили в AirBaltic.

Виконавчий директор AirBaltic Мартін Гаусс зустрівся з віцепрем'єром із відновлення України - міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександром Кубраковим і гендиректором Міжнародного аеропорту "Бориспіль" Олексієм Дубревським у Києві 25 березня.

Зазначимо, що літак компанії AirBaltic останнім залишив летовище "Бориспіль" у лютому 2022 року, перед закриттям повітряного простору України.

Нагадаємо, в Польщі планують створити нову авіабазу неподалік кордону з Україною. Там будуть розміщені вертольоти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Латвійська компанія готова відновити польоти до України - які умови висуває 5.00 5 2
Політика / Європа
27.03.2024 329
Еще материалы раздела «Європа»