<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Світ
27.03.2024 244

Байден закликав збільшити податки для мілярдерів, у тому числі для допомоги Україні від “м’ясника Путіна”

Президент США Джо Байден під час виступу у Північній Кароліні виступив з ініціативою збільшити податки для мілярдерів із 8,2% до 25%.

Про це повідомляє Білий дім.

“Якби вони платили 25%... знаєте, що це дасть? Це залучить 400 млрд доларів протягом наступних 10 років. Уявіть, що ми могли б з цим зробити. Ми могли б принципово скоротити федеральний дефіцит… Ми могли б зробити так багато речей… у тому числі захистити Україну від м’ясника Путіна”, – сказав Байден.

Зазначимо, що це вже вдруге Байден називає Путіна “м’ясником”. Перший раз він це зробив 2 роки тому після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден закликав збільшити податки для мілярдерів, у тому числі для допомоги Україні від “м’ясника Путіна” 5.00 5 2
Політика / Світ
27.03.2024 244
Еще материалы раздела «Світ»