<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.03.2024 236

Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні

У четвер, 28 березня, на українців чекає тепла погода. Повітря вдень прогріється до +12...+18 градусів, а після незначного п'ятничного похолодання вихідні знову потішать теплом.

День буде вітряним, однак окрім західних регіонів дощі малоймовірні. Такий прогноз дала синоптикиня Наталка Діденко. Пише OBOZ.UA.

"Четвер буде в Україні теплим! Температура повітря 28-го березня становитиме +12+18 градусів, в Криму до +20+22 градусів. Опади малоймовірні у більшості областей України, лише в західних областях атмосферний фронт зумовить дощі", – зазначила вона.

Окрім того на 28 березня Діденко прогнозує сильний південно-східний вітер, подекуди зі штормовими поривами до 15-22 м/с, дещо слабшим і помірнішим він очікується на сході країни.

Що стосується погоди у столиці, то четвер у Києві буде сонячним, сухим, вітряним та теплим, з температурою вдень до +15 градусів. Наступного дня, 29 березня, повітря похолоднішає до +10...+12 градусів, можливий невеликий дощ. Вихідні ж знову будуть сухими та сонячними, з  +17+19 у суботу, 30 березня, та +19+22 – у неділю, 31 березня.

"Найближчим часом в Україні очікується тепла погода, хіба що 3-4 квітня завітає коротеньке похолодання, потім – знову буде тепло", – запевнила Діденко.

Нагадаємо, раніше OBOZ.UA розповідав, який прогноз погоди в Україні дали синоптики на квітень. Вони запевняють, що упродовж другого місяця весни очікується багато похмурих днів, у багатьох регіонах можливі опади. Однак температура повітря буде достатньо високою, а нічні заморозки відійдуть у минуле.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.03.2024 236
Еще материалы раздела «Суспільство»