<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
28.03.2024 232

У двох областях можуть запровадити графіки відключень світла

Наразі графіки відключень електроенергії діють лише у Харківській області. Але зі зростанням споживання можливе застосування обмежень в Одеській та Хмельницькій областях.

У Кривому Розі відключення не прогнозується, повідомляє пресслужба Укренерго.

Вчора, 27 березня, графіки відключень діяли у двох областях – Одеській та Харківській.

Сильний вітер залишив без електроенергії 19 населених пунктів на Хмельниччині та п'ять на Київщині. З інших причин станом на ранок знеструмлено 389 населених пунктів.

На одній із теплових електростанцій після ремонту включено в роботу енергоблок. Вітряна та сонячна погода сприяють роботі електростанцій на ВДЕ.

Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо покриття потреб всіх споживачів. Дефіциту в енергосистемі не прогнозується.

Вранці й надалі протягом доби імпортується електроенергія з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови загальним обсягом 13 087 МВт-год. Експорт не заплановано.

Оценка материала:

5.00 / 2
У двох областях можуть запровадити графіки відключень світла 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
28.03.2024 232
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»