<
НОВИНИ ДНЯ: В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністравсі новини дня
Політика
Україна
28.03.2024 272

У Росії немає ресурсів для наступу на Харків

У Центр протидії дезінформації РНБО України заявили, що наразі росіяни не мають можливості наступати на Харків.

Про це повідомляє офіційна Facebook сторінка відомства.

"У Росії немає ресурсів для наступу на Харків. Усі їхні байки про готовність до оточення міста розраховані на внутрішню та зовнішню аудиторію, і є частиною кампанії "пропаганда страху", - зазначає керівник ЦПД РНБО, лейтенант Андрій Коваленко.

У ЦПД наголосили, що ворог зараз здатен лише на терор Харкова обстрілами, але використовує це для залякування новим наступом.

"Розмови про 350 тисяч військових, яких вони хочуть набрати для цієї задачі, погрози Соловйова - поки лише розмови. Це ІПСО. Зараз ворог здатен лише обстрілювати і тероризувати місто, і під цей терор він адаптує наративи про наступ, який неможливий. Але ворог завжди лякає наступами, користуючись обстрілами", – зауважив очільник ЦПД, додавши, що Сили оборони давно готові до всіх можливих загроз.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії немає ресурсів для наступу на Харків 5.00 5 2
Політика / Україна
28.03.2024 272
Еще материалы раздела «Україна»