<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2024 203

Зеленський назвав єдину мету Путіна, заради якої той використовує теракт під Москвою

Диктатор Володимир Путін використовує нещодавній теракт під Москвою з єдиною метою. Він хоче виправдати, що "України не існує".

3j0a0553_id82305_1300x867_57edf3042e7139ed26aa2ad796a99cdb_650x410_29.03.24

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на CBS News.

Реакція Путіна на теракт не здивувала Зеленського

За словами Зеленського, зміна уваги всього світу - це не все, чим намагався скористатися диктатор Володимир Путін.

Для нього не стало сюрпризом, коли Путін спробував звинуватити Україну в нібито причетності до нещодавнього теракту під Москвою.

Відповідальність за нього на себе взяла ІДІЛ, а офіційні особи США кажуть, що немає нічого, що могло б поставити під сумнів це твердження. Зеленський назвав інсинуації Путіна "сміховинними".

"Навіть після того, як ІДІЛ взяла на себе відповідальність!" - здивувався президент Зеленський.

Заради чого Путін використовує теракт

Президент Зеленський сказав, що Путіна не хвилює, чи це терористичний акт, чи це економічний акт, чи це нафтова промисловість, чи будь-яка з цих сфер.

Путін використовує це для максимального об'єднання свого суспільства.

"Він використовує все це тільки з однією метою - виправдати, що "України не існує", - сказав Зеленський.

Теракт під Москвою

Нагадаємо, 22 березня невідомі зі зброєю увірвалися до торгового центру "Крокус Сіті хол", що знаходиться під Москвою. У ТЦ було велике скупчення людей.

Терористи масово розстрілювали росіян і підпалили виходи, щоб унеможливити втечу.

Пізніше у РФ заарештували громадян Таджикистану та звинуватили їх у теракті. Російський диктатор Володимир Путін заявляв, що підозрювані нібито намагалися втекти в Україну через Брянську область.

Як заявив вчора, 27 березня, начальник ГУР Кирило Буданов, Росія знала про підготовку теракту щонайменше за місяць, але вирішила не діяти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав єдину мету Путіна, заради якої той використовує теракт під Москвою 5.00 5 2
Політика / Україна
29.03.2024 203
Еще материалы раздела «Україна»