<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочку українцям даватимуть по-новому: що змінилося й для кого  "Кардинально відрізняється від Будапештського меморандуму": Єрмак розкрив деталі безпекової угоди зі США  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  "Бельбек" стає "виснажливою пасткою" для найкращої російської ППО – Forbes  В Україні на вихідних вируватиме негода: синоптики дали детальний прогноз  “Дистанційне” звільнення Криму: експерт оцінив ймовірність такого сценарію  З капустою, м'ясом, горохом та грибами: 5 простих рецептів зраз для обіду чи вечерівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.03.2024 248

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: синоптикиня дала прогноз

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання.

pixabay_vesna1_7_1300x820_30.03.24

Такий прогноз озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. "В Україні в суботу-неділю скрізь очікується сонячна погода та +20...+25 градусів. Хіба в суботу на сході +15...+18 градусів", –повідомила вона в своєму Telegram-каналі. Пише OBOZ.UA.

У Києві 30 та 31 березня світитиме сонце, +20...+22 градуси, прогнозує синоптикиня.

Однак після тепла, за її словами, на українців чекає нова хвиля похолодання.

У вівторок, 2 квітня, температура повітря знизиться в західних областях, а в середу, 3 квітня, – в більшості областей України.

"А поки що – березень готує чудове сонце і тепло на суботу-неділю. Квіти дуже просять поставити їх поближче до сонечка і свіжого повітря! Поки ми будемо вдихати це чудове повітря на природі чи хоча б у парку", – порадила Наталка Діденко.

Зазначимо, за даними Укргідрометцентру, 2 квітня очікується зниження температури повітря до нічних -6 градусів, вдень +23...+25.

У середу, 3 квітня, північну, центральну та західну частини України накриють дощі, на заході похолоднішає до нічних +10...+12 та денних +13...+16, на решті територій збережеться тепло до +22...+25.

Як повідомляв OBOZ.UA, на квітень 2024 синоптики обіцяють багато похмурих днів з опадами у вигляді дощу. Проте температура повітря залишатиметься досить високою.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: синоптикиня дала прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.03.2024 248
Еще материалы раздела «Суспільство»