<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень  Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2024 215

Чи відкриють пляжі в Одесі на літній сезон: відповідь глави ОВА

Одеські пляжі планують відкрити на літній сезон, однак перед цим їх мають перевірити на безпечність.

_plyazh_shtorm_more_gettyimages_1636675719_ff778240bad0e7a25728ae983186439d_650x410_31.03.24

Про це розповів глава Одеської ОВА Олег Кіпер, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне".

"Ви так називаєте - "пляжний сезон", ми трішечки по-іншому бачимо. Це для оздоровлення наших сімей, сімей наших воїнів. Хлопці, які знаходяться на нулі й бувають також у відпустці, приїжджають та можуть оздоровитися. Це перша причина", - пояснив Кіпер.

Минулого року наприкінці літа в Одесі відкрили для відвідування шість пляжів. За словами голови ОВА, до обмеження відкритих пляжів зокрема призвели - стихійні пляжі, які утворилися в місті.

"Вони були небезпечними, тому було прийнято рішення обладнати ті пляжі, які можуть дати можливість людям пройти ті сонячні оздоровлення після перевірки всіма службами, вибуховими та іншими, і якщо поруч є укриття", - додав глава ОВА.

Щодо цьогорічного сезону, Кіпер зазначив, що після травневих свят на одеських пляжах знову побільшає людей.

Аби відкрити пляжі, за його словами, потрібно пропрацювати це питання з міською владою, військовим керівництвом та іншими службами.

"Алгоритм є, розуміємо, як це робити. Сподіваємось, що безпекова складова в Одесі, в останнім часом в Одесі дуже напружено все з цим, але по можливості будемо відкривати", - зауважив він.

Минулого року перед відкриттям пляжів Одеська ОВА заявила, що пляжі мають бути безпечними для відвідувачів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи відкриють пляжі в Одесі на літній сезон: відповідь глави ОВА 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2024 215
Еще материалы раздела «Суспільство»