<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
01.04.2024 203

Буданов розповів про авіацію в РФ: "Її стан виключно підтримують"

За словами Буданова, “ТУшки” ніхто не бачив на бойових завданнях вже досить давно.

499eff88f6f596d7ca909eda79b6ed4f_01.04.24

Російські окупанти все, що зараз роблять - це намагаються підтримувати авіацію в стані, щоб вона могла вилетіти та випустити ракети. Пише ТСН. 

Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

"Все, що росіяни роблять, це - виключно підтримують стан літаків для того, щоб вони могли злітати та випускати ракети. Щодо Ту-95, всі ж бачать, вся їхня діяльність - це переліт з одного аеродрому на інший, навантаження ракетами, далі зліт, пуск ракет і відхід", - сказав Кирило Буданов.

Він також додав, що “ТУшки” ніхто не бачив на бойових завданнях вже досить давно.

"Літаки Ту-22 досить обмежено використовують для пусків Х-22, причому, приблизно, раз на тиждень, не більше. Проблеми великі є в них. Вони в своїх документах, особливо по Ту-22, прямо пишуть, що потрібно добивати їх ресурс і в принципі забувати про цей вид авіації. А стосовно років авіації. Так, а яка у нас авіація? Тих самих років, але все ж таки вона літає і може виконувати поставлені завдання", - підкреслив Буданов.

Нагадаємо, що російські загарбники у березні застосували проти України 2 300 керованих авіаційних бомб.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов розповів про авіацію в РФ: "Її стан виключно підтримують" 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
01.04.2024 203
Еще колонки: Колонки / Блоги