<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до появи F-16 в Україні: експерт розповів, що на це вказує  На противагу НАТО: Путін намагається сформувати євразійську "архітектуру безпеки" – ISW  Російський депутат назвав Путіна "ворогом Росії" і закликав до миру з Україною  Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки  Знайдено нового динозавра з рогами замість брів і 200 зубами  Путін знайшов виправдання застосуванню ядерної зброї, але ескалації не буде, - ISW  Рекрутинг у ЗСУ: правозахисник вказав на важливу проблемувсі новини дня
Політика
Україна
01.04.2024 248

У Раді погодили виділення 4,5 млрд гривень на захист енергінфраструктури

Бюджетний комітет Верховної ради погодив виділення 4,5 млрд гривень на захист енергетичної критичної інфраструктури.

Про це заявив член комітету Олексій Гончаренко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його публікацію в Telegram.

За його даними, кошти буде виділено Державному агентству відновлення та розвитку інфраструктури України.

"У звʼязку з постійними атаками Росії по нашій енергетиці гроші будуть направлені на будівництво, ремонт та захист об’єктів критичної інфраструктури паливно-енергетичного сектору. Очікується, що до кінця травня всі необхідні заходи будуть зроблені", - написав він.

Нагадаємо, останніми тижнями російська армія відновила удари по енергетичній інфраструктурі. Лише у ніч на 22 березня росіяни атакували Україну 151 засобом повітряного нападу. Тоді ж обстріляли об'єкти енергетики внаслідок чого в низці міст запровадили аварійні відключення.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Раді погодили виділення 4,5 млрд гривень на захист енергінфраструктури 5.00 5 2
Політика / Україна
01.04.2024 248
Еще материалы раздела «Україна»