<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негодавсі новини дня
Політика
Україна
02.04.2024 190

Зрадник Табачник отримав медаль за участь у "СВО"

Зрадник був заочно засуджений в Україні до 15 років ув'язнення.

393aceaa4c42d65e0bfb6f77f2728607_02.04.24

Колишній міністр освіти України часів Януковича, зрадник та втікач Дмитро Табачник отримав медаль за участь у так званій "СВО". Пише ТСН. 

Про це повідомляє російський Telegram-канал "Досье Шпиона".

Зазначається, що медаль була вручена особисто головнокомандувачем Сухопутними військами РФ генералом армії Олегом Салюковим.

Навіть пропагандисти не зрозуміли, за які "заслуги" Табачник отримав нагороду. За їхньою інформацією, на окупованій території зрадник був лише раз — коли приїжджав у гості до колаборанта Балицького, "щоб оформитись радником".

"З того часу "бере участь у СВО" або зі свого будинку в передмісті Москви, або з Ізраїлю, громадянство якого має", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Дмитро Табачник у лютому 2014 року разом із Віктором Януковичем та іншими зрадниками втік з України до Росії.

Раніше повідомлялося, що Табачник особисто допомагав російським окупантам у Херсонській і Запорізькій областях та співпрацював із ФСБ РФ ще до повномасштабного вторгнення.

Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду щодо запровадження санкції проти Табачника. В Україні він був заочно засуджений до 15 років ув'язнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зрадник Табачник отримав медаль за участь у "СВО" 5.00 5 2
Політика / Україна
02.04.2024 190
Еще материалы раздела «Україна»