<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
02.04.2024 417

Після можливої атаки дрона. "Северсталь" у РФ ремонтуватиме найбільшу доменну піч

На Череповецькому металургійному комбінаті в РФ зупиняють на капітальний ремонт першого розряду найбільшу доменну піч. Раніше підприємство потрапляло під можливу атаку дронів.

_zavod_pao_severstal_gettyimages_678391176_2d98d23dad40202edeede121e85573ea_650x410_02.04.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку "Северстали".

"Компанія "Северсталь" перейшла до зупинкового періоду капітального ремонту першого розряду доменної печі №5 (ДП-5) "Сєвєрянка" на Череповецькому металургійному комбінаті", - йдеться в повідомленні підприємства.

Доменна піч №5 - найбільший агрегат з виробництва чавуну на комбінаті та в російській металургії. Її поточна продуктивність - 4,2 млн тонн чавуну на рік.

Можлива атака дронів

На початку березня в Череповці в районі металургійного комбінату стався вибух. Росіяни заявляли, що причиною нібито стала атака безпілотника.

Тимчасовий виконувач обов'язків губернатора Вологодської області Георгій Філімонов тоді заявив, що на один із найбільших металургійних комбінатів Росії нібито було здійснено атаку безпілотника.

За даними російських ЗМІ, вибух стався на "Северстали". А гендиректор заводу говорив, що на підприємстві стався "технологічний інцидент".

Оценка материала:

5.00 / 3
Після можливої атаки дрона. "Северсталь" у РФ ремонтуватиме найбільшу доменну піч 5.00 5 3
Політика / Росія
02.04.2024 417
Еще материалы раздела «Росія»