<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
02.04.2024 352

Житлова субсидія за цей місяць буде меншою

Опалювальний сезон в Україні офіційно закінчується 15 квітня. Тому субсидія за цей місяць буде меншою.

Про це повідомляє пресслужба Пенсійного фонду України (ПФУ).

Як зазначили в прес-службі, житлова субсидія призначається з місяця звернення до дати закінчення опалювального сезону. Вона розраховується у квітні та жовтні з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня по 15 квітня включно.

"Це значить, що у квітні субсидію, яка буде виплачуватись у травні, розраховано на всі отримані послуги, в тому числі за 15 днів на послуги з опалення", - йдеться в повідомленні.

На неопалювальний сезон - на період з 1 травня по 30 вересня - ПФУ розрахує житлові субсидії для більшості громадян, які отримували їх під час опалювального періоду, автоматично, за умови, що не змінилися дані про майновий стан чи склад родини.

"Якщо ж зміни відбулися, отримувачі субсидії повинні надавати протягом 30 днів до територіальних органів фонду інформацію про такі зміни", - пояснили у ПФУ.

Оценка материала:

5.00 / 3
Житлова субсидія за цей місяць буде меншою 5.00 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
02.04.2024 352
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»