<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
04.04.2024 370

ZARA знову працює. Як відкривалися магазини Inditex у Києв

ZARA, Pull&Bear і Bershka та інші відкрилися у кількох ТРЦ Києва. Також найближчим часом відновлять свою роботу інші магазини брендів іспанської компанії Inditex.

_vidkrittya_dbae53631da71f6155dad615aac745eb_650x410_04.04.24

Про це пише РБК-Україна (проект Styler), журналісти якого побували на відкритті крамниць у ТРЦ Respublika Park і ТРЦ River Mall 3 квітня.

При написанні матеріалу використовувалися такі джерела: Financial Times, Міністерство закордонних справ України, офіційний сайт ZARA.

Відкриття ZARA, Pull&Bear і Bershka та інших магазинів у Києві

За кілька хвилин до відкриття магазинів - у черзі вишикувалися десятки людей, які першими хотіли придбати модні речі.

У той же час, відкриття магазинів Inditex у ТРЦ Respublika Park не викликало величезного ажіотажу, як це було, наприклад, перед відкриттям H&M.

Тому не було потреби обмежувати доступ покупців до магазинів.

Де працює ZARA з 3 квітня

Зауважимо, що двері ZARA для шанувальників цього бренду відкрилися у таких торгівельно-розважальних центрах, як Dream Town, River Mall, Respublika Park і Lavina Mall.

Коли відкриються інші магазини Inditex

За словами представників компанії, відновлення комерційної діяльності в Україні відбуватиметься "поступово" й буде адаптовано "до потреб ринку".

За інформацією західних ЗМІ, всього планується відкрити 50 із понад 80 магазинів у країні.

Мова йде про магазини ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home.

34 магазини, які залишаться закритими, знаходяться в частинах півдня та сходу, які безпосередньо постраждали від війни.

До слова, про те, що бренди компанії Inditex повертаються в нашу країну після паузи, спричиненої російським вторгненням, на початку березня офіційно заявили у Міністерстві закордонних справ України.

У МЗС зазначили, що роботу з відновлення роботи брендів в Україні вели ще з 2022 року "на доручення президента".

Відкриття магазинів Inditex стало одним з найбільших повернень міжнародних брендів, які залишили український ринок з 24 лютого 2022-го, після відновлення роботи McDonald’s і H&M.

Наразі МЗС продовжує вести системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок задля, відновлення їхньої роботи в Україні.

Раніше ми писали, що ZARA на Хрещатику не буде. Магазин здають в оренду за шалені гроші.

Оценка материала:

5.00 / 3
ZARA знову працює. Як відкривалися магазини Inditex у Києв 5.00 5 3
Бізнес / Ринки та компанії
04.04.2024 370
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»