<
НОВИНИ ДНЯ: Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травнявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
04.04.2024 199

"Заходу потрібно набути правильного мислення": Годжес про "козир" РФ

Світові потрібно змінювати мислення.

57551285604c7df9ef85bfdb9f1eae26_04.04.24

Збройні сили Путіна не слід переоцінювати. Водночас у нього є козир – нездатність Заходу визнати, що Росія воює із ним, використовує погрози, дезінформацію, злочинну діяльність, щодня порушує міжнародне право. А там все ще діють так, ніби вони відповідальна держава.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua сказав екскомандувач сил США в Європі генерал-лейтенант Бен Годжес.

Як зауважує Годжес, саме тому потрібно набути правильного мислення й ставитись до Росії так, ніби ми перебуваємо у стані війни як частини більшого глобального виклику. Це дозволить продовжувати боротися, щоб знайти те, що потрібно для стратегічного мислення та дій.

"Ні, я не наївний. Цього року є вибори по всій Європі, європейські вибори, національні вибори, місцеві вибори, і, звичайно, у США є вибори. Це така природа, але у нас були вибори й раніше під час війни. Ми повинні це зробити. Тож я мушу сказати, що мій президент, який дуже добре попрацював над цим, зараз не може пояснити, чому поразка Росії відповідає стратегічним інтересам Сполучених Штатів. І я сподіваюся, що він та інші прийдуть до цього висновку якомога швидше", – підсумував він.

Раніше Годжес висловився про ймовірний наступ РФ та загрозу для Києва й Харкова.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Заходу потрібно набути правильного мислення": Годжес про "козир" РФ 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
04.04.2024 199
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»