<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Світ
06.04.2024 219

Оглядач сказав, чи вплине зміна командувача Чорноморського флоту на Росію чи Україну

Кардинально змінити щось у тактиці, стратегії, використанні флоту та інших моментах ворог не здатен.

0115d09c2570f5fa920c81bc0340d68c_06.04.24

Призначення нового командувача Чорноморського флоту РФ нічого не змінює ані для України, ані для окупантів. Росіянам складно протидіяти морським дронам, а також повітряним загрозам. Пише ТСН. 

Про це у коментарі LIGA.net сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Нічого не змінює (призначення - ред.) для нас. Аж ніяк. І для них також це нічого не змінює. Нічого не зміниться за всіма параметрами. Цей новий командувач (Сергій Пінчук - ред.) нічого не зможе зробити, щоб запобігти знищенню російської флотилії. А нам також ця персоналія ніяк не заважатиме. Це просто... Ну скажімо так: одну лису голову в лампасах замінили на іншу лису голову в лампасах", – заявив він.

За словами Коваленка, головна проблема полягає у технологічній та навіть тактичній складовій російського Військово-морського флоту. Йдеться про неспроможність протидіяти морським дронам, які на сьогодні для нього є основною загрозою. Щобільше, навіть з повітряними загрозами ВМФ окупантів також не може повноцінно та ефективно справлятися.

"Тому флотилія знищуватиметься, незалежно від того, хто буде її командувачем", – резюмував оглядач.

Нагадаємо, Путін призначив нового командувача Чорноморського флоту. Ним став віцеадмірал Сергій Пінчук.

Оценка материала:

5.00 / 2
Оглядач сказав, чи вплине зміна командувача Чорноморського флоту на Росію чи Україну 5.00 5 2
Політика / Світ
06.04.2024 219
Еще материалы раздела «Світ»