<
НОВИНИ ДНЯ: Коли Україна зможе перехопити ініціативу на фронті: військовий експерт дав відповідь  Сирний пиріг з лаваша. Ніхто не повірить, що ви приготували цю смакоту усього за 20 хвилин   Демократична система чи сильний лідер: що кажуть українці – соцопитування  США передають потужну військову допомогу Україні: що буде в пакеті  Армія РФ суттєво збільшила кількість атак на фронті: в ISW назвали мету ворога  Бомбезні крильця в кока-колі. Приготуйте цю смакоту, якщо втомились від звичайних страв  До України їдуть заморозки: дати і карта погодивсі новини дня
Політика
Україна
07.04.2024 244

Хто контролює Часів Яр: Сирський відповів

Біля міста тривають жорстокі бої.

42ceab5e1651d7474d2116e9444518d4_07.04.24

Місто Часів Яр у Донецькій області контролюють Збройні сили України. Російським військам не вдається зайти до населеного пункту. Пише ТСН. 

Про це 6 квітня заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

За його словами, східніше Часового Яру тривають найбільш жорсткі бої. Біля цього міста на Донеччині ворог намагається прорвати оборону ЗСУ.

"Часів Яр залишається під нашим контролем, всі спроби противника прорватися до населеного пункту зазнали невдачі", - наголосив головком.

Ситуація в Часовому Ярі

Днями аналітики проєкту DeepState заявили, що росіяни зайшли на важливі висоти Часового Яру. Вихід на ці позиції дають окупантам "оперативний простір для подальшого просування, вогневий контроль, тому що ця висота покриває дуже велику область огляду".

Напередодні DeepState повідомив, що окупанти зайшли до крайніх будинків Часового Яру. Ситуація східніше від цього населеного пункту важка.

Згодом у ЗСУ наголосили, що за Часів Яр тривають бої. Росія бреше, що увійшла до передмістя, зазначив речник Східного командування Андрій Задубінний.

Оценка материала:

5.00 / 2
Хто контролює Часів Яр: Сирський відповів 5.00 5 2
Політика / Україна
07.04.2024 244
Еще материалы раздела «Україна»