<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Росія
07.04.2024 248

Росія готує напад на Казахстан: ЗМІ злили до Мережі розмову генерал-лейтенанта РФ

Російський генерал-лейтенант говорив про підготовку нападу на Казахстан.

a146d73332146f56883c18ffb10a7d74_07.04.24

До Мережі злили голосове повідомлення депутата Держдуми, генерал-лейтенант Андрія Гурульова, де він говорить про підготовку нападу Росії на Казахстан. Пише ТСН. 

Аудіозапис опублікував російський Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ".

Андрій Гурульов відправив колегам із комітету Держдуми РФ з оборони повідомлення, де він запевняє, що після України Росія може напасти на Казахстан і вже є "відповідне рішення".

"Казахи, надивившись на Україну, дуже переживають, що вони наступні... Але вони будуть наступні... у принципі, я думаю, рішення вже є", - сказав Гурульов.

Нагадаємо, у Казахстані побоюються російського вторгнення. Ставлення до Москви погіршується на тлі війни Росії в України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія готує напад на Казахстан: ЗМІ злили до Мережі розмову генерал-лейтенанта РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
07.04.2024 248
Еще материалы раздела «Росія»