<
НОВИНИ ДНЯ: Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politicoвсі новини дня
Політика
Європа
07.04.2024 228

“Атака дрона” у Придністров’ї: у Молдові назвали мету провокації

Цей випадок названо ще однією провокацією з боку так званої “Придністровської Молдовської республіки”.

825f1b5f47038d5e677ebd605f6c1db5_07.04.24

Повідомлення про “атаку дрона” на військову частину, яке поширили пропагандисти невизнаного Придністров’я, має на меті лише привернути увагу до сепаратистського регіону та посіяти паніку серед місцевих мешканців. Пише ТСН. 

Про це заявили у Бюро реінтеграції Молдови, передає NewsMaker.

Цей випадок названо ще однією провокацією з боку так званої “Придністровської Молдовської республіки”.

У Бюро наголосили, що з'ясовувати обставини і розслідувати цей інцидент можуть виключно уповноважені законом правоохоронні органи, однак вони не мають доступу до цієї зони.

"У регіоні триває низка провокацій, спрямованих на сіяння паніки та напруженості, зокрема з метою привернення уваги до регіону", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у п’ятницю, 5 квітня, на території так званої військової частини невизнаної “Придністровської Молдовської республіки” начебто пролунав вибух. Місцеві пропагандисти з телеканалу “Перший Придністровський” заявили, що цей об’єкт зазнав атаки невідомого дрона і опублікували відео польоту якогось безпілотника.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Атака дрона” у Придністров’ї: у Молдові назвали мету провокації 5.00 5 2
Політика / Європа
07.04.2024 228
Еще материалы раздела «Європа»